Pokličite nas na +386 59 978 060ENG | SLO

Microsoft | programska oprema in rešitve v oblaku

 

Microsoft logoMicrosoft Azure | cloud | iaas

Microsoft Office 365

 

O podjetju Microsoft

Microsoft je ameriško računalniško podjetje, ki sta ga leta 1975 ustanovila Bill Gates in Paul Allen. Danes je preraslo v vodilno podjetje v svetu s področja informacijske tehnologije, ki zaposluje 128.000 ljudi. Podjetje je eden najpomembnejših razvijalcev poslovnih programov in sistemov, ki podjetjem pomagajo zagotoviti varno in učinkovito poslovanje.

Njihovi najbolj znani izdelki so: Windows strežniški in namizni operacijski sistemi, Office paketi,, Outlook orodje za kolaboracijo, SharePoint, SQL in še vrsta drugih.

Microsoft in storitve v oblaku, Office 365 in Azure

Microsoft Azure je  storitev računalništva v oblaku. To je odprta in prilagodljiva storitvena in infrastrukturna platforma v oblaku, ki zagotavlja storitve tipa platforma kot storitev (Platform as a Service – PaaS) in infrastruktura kot storitev (Infrastructure as a Service – IaaS). Platforma je zelo zmogljiva in omogoča hitro izgradnjo, uvedbo in upravljanje aplikacij. Zagotavlja jo omrežje podatkovnih centrov, ki se nahajajo po celem svetu, vključno v Evropi.

Office 365  je paket storitev, ki tečejo v Microsoftovem oblaku. Vključuje elektronsko pošto, digitalno shrambo, orodja za avdio in video komunikacijo, deljenje dokumentov in hkratno delo na njih.

Kako naše podjetje Balkancloud IT sodeluje z Microsoftom

Podjetje BalkanCloud IT je partner podjetja Microsoft. Lahko vam ponudimo programsko opremo, platformo Azure v oblaku ali Office 365. Za več informacij nam pišite na info@balkancloud.com.