Pokličite nas na +386 59 978 060ENG | SLO

Informacijska varnost

 

Informacijska varnost

 

je dandanes na vrhu prioritet, s katerimi se srečujejo IT službe v podjetjih. Zagotoviti je potrebno tako varnost informacijskih virov kot tudi varnost intelektualne lastnine podjetja.

Povezljivost IT oblak

 

Nudimo:

– varnostne kopije informacijskih sistemov v oblak

– varno povezovanje oddaljenih lokacij

– varnostne preglede IT sistemov

– celovito zaščito delovnih postaj in strežnikov

Podjetje BalkanCloud IT je partner podjetij Sophos, PaloAlto, pfSense in Microsoft.

 

Podjetje BalkanCloud IT je pooblaščeni partner za varnostne rešitve Sophos, PaloAlto, pfSense in Microsoft. Nudimo tako prodajo kot tudi implementacijo omenjenih rešitev. Rešitve lahko implementiramo na vaši lokaciji ali uporabimo pri izgradnji podatkovnega centra, katerega lahko najamete v našem poslovnem oblaku.

Požarni zid in protivirusna programska oprema sta zgolj dva delčka v mozaiku, ki je potreben za varno poslovanje podjetja. Prav tako nujno je tudi izdelovanje varnostnih kopij poslovno kritičnih postaj in strežnikov. Pri okužbi z ransomware programsko opremo oziroma z zlonamernim programjem je ključno, da ima podjetje svoje podatke shranjene offsite, se pravi nekje na varni lokaciji izven samega podjetja.

Pri vseh naših strankah implementiramo tudi Microsoft WSUS rešitev, ki nudi celovito posodabljanje Windows okolij s kritičnimi varnostnimi popravki.

 

 

 

pfsense firewall

Palo Alto networks

Je to vaš trenutni požarni zid?

time-for-a-better-fw

 

Ponujamo vam Sophos UTM požarne pregrade za varno brskanje po spletu in povezovanje vaših lokacij. Sophos UTM napravo je možno najeti tudi v virtualni obliki v oblaku.

sophos-fw