Pokličite nas na +386 59 978 060ENG | SLO

Sophos

sophos-logosophos-logo

 

O podjetju Sophos

Sophos je britansko podjetje, ki se je posvetilo IT varnosti in varovanju podatkov. Že leta 1985 so izdelali prvo serijo protivirusnih izdelkov in izdelkov za šifriranje podatkov. Njihove rešitve pred zlonamernimi vdori ščitijo vse vrste naprav: od pametnih telefonov, osebnih računalnikov in prenosnikov do strežnikov in virtualnih strežnikov.

Računalniški kriminal je nenehno v porastu in z izsiljevalskimi virusi (ransomware) in zlonamernimi programi (malware) se srečuje vedno več posameznikov in podjetij. Hekerji dnevno ustvarijo na tisoče novih različic že znanih virusov, s katerimi poskušajo prelisičiti protivirusne programe. Kljub vsemu jih večina izkorišča le nekaj deset znanih varnostnih lukenj v operacijskih sistemih in ostalih programih.

Sophosovi protivirusni programi nove generacije so sposobni zaznati aktivnosti izsiljevalskega virusa in ga ustaviti, še preden se ta zažene. Nato ga počistijo iz sistema in povrnejo datoteke v stanje pred okužbo z virusom.

Kako naše podjetje BalkanCloud IT sodeluje s Sophosom

Podjetje BalkanCloud IT je partner podjetja Sophos. Svetujemo vam lahko tako pri nabavi kot tudi implementiramo in vzdržujemo vse  Sophosove rešitve. Več informacij na info@balkancloud.com.