Pokličite nas na +386 59 978 060ENG | SLO

Veeam

Veeam it just works

 

Veeam Software je eno vodilnih podjetij na svetu, ki se ukvarja z razvojem inovativne programske opreme za varnostno kopiranje, upravljanje in zaščito podatkov, za okrevalne načrte in virtualizacijo v VMware in Hyper-V okoljih. Njihovi produkti so usmerjeni k povečanju rezistentnosti virtualiziranih delovnih obremenitev, k zmanjšanju izpadov in razpoložljivosti sistemov. Slogan podjetja je: “Veeam, it just works!” In temu lahko pritrdi velika večina zadovoljnih uporabnikov Veeamovih rešitev.

Leta 2008 so razvili orodje Veeam Backup & Replication, ki virtualnim okoljem zagotavlja prirastno varnostno kopiranje (to je varnostno kopiranje podatkov, nastalih po zadnjem diferencialnem ali popolnem varnostnem kopiranju, angleško incremental backup) in pa slikovno replikacijo z vgrajenim izločanjem podvojenih podatkov.

Podjetje  ima sedež v Švici, ustanovila pa sta ga Ratmir Timashev in Andrei Baronov leta 2006. Od takrat se bliskovito razvija in danes po vsem svetu zaposluje že preko 2000 ljudi. Gartner je podjetje za leto 2016 uvrstil med vodilne ponudnike na področju programske opreme za varnostno kopiranje in okrevanje po katastrofi.

Podjetje BalkanCloud IT je uradni ponudnik Veeamovih storitev in ima status Silver ProPartner-ja. Ponašamo se s tem, da smo bili smo prvi uradno certificirani Cloud & Service Provider v Sloveniji in širše v regiji.

Programsko opremo dobavimo, implementiramo in vzdržujemo in vam tako zagotovimo visoko razpoložljivost vaših kritičnih podatkov in strežnikov.

NOVO:
Podjetje je za Q4 2016 najavil verzijo Veeam Availability Suite 9.5, ki prinaša kup novosti. Med drugim Veeam Agent for Microsoft in Veeam Agent for Linux, Veeam Backup for Microsoft Office 365 in še boljšo integracijo z oblakom.

Uradno spletno stran podjetja Veeam Software lahko obiščete tukaj.

Veeam Cloud & Service Provider logo