Pokličite nas na +386 59 978 060ENG | SLO

VMware

VMware vCloud poweredVMware_Professional_Partner

 

O podjetju VMware

VMware je ameriško podjetje, ustanovljeno leto 1998, s sedežem v Palo Altu v Kaliforniji. Podjetje je specializirano za programsko opremo in storitve na področju virtualizacije in računalništva v oblaku in se ponaša kot prvo podjetje, ki je uspešno virtualiziralo procesorsko arhitekturo x86 za komercialno rabo.

Namizna programska oprema VMware teče na operacijskih sistemih Microsoft Windows, Linux in Mac OS X. Hipernadzorniki za strežnike (ESX in ESXi) pa neposredno na strežniški strojni opremi, ne da bi bil za to potreben dodaten operacijski sistem. Na hipernadzornikih lahko teče več virtualnih strežnikov hkrati. Virtualne strežnike je med hipernadzorniki moč premikati v realnem času, ne da bi uporabniki to opazili. Tehnologija omogoča tudi dvig visoke razpoložljivosti, saj je virtualne strežnike moč varnostno kopirati ali replicirati in jih po potrebi zagnati na rezervni lokaciji, ki jo lahko najamemo tudi v oblaku.

Najbolj znani produkti oziroma rešitve podjetja so: vSphere,  ESXi, Player, Workstation, Converter, Horizon in drugi.

Kako naše podjetje BalkanCloud IT sodeluje z podjetjem VMware

Podjetje BalkanCloud IT ima status profesionalnega ponudnika VMware rešitev (Solution Provider: Professional). Ponujamo:

  • implementacijo in vzdrževanje virtualnih okolij

  • najem strežnikov v oblaku

  • neprekinjeno poslovanje z Veeam Cloud Connect.

Za stranke izvajamo rešitve na ključ, s poudarkom na svetovanju in načrtovanju projekta za katere nudimo strojno in sistemsko programsko podporo ter vzdrževanje.

Uradno stran podjetja lahko najdete tukaj.